Cum comand?

Comandarea produselor disponibile pe acest website implica acceptarea termenilor si conditiilor. Fotografiile de prezentare au caracter informativ si nu creeaza obligatii contractuale.

Comanda produselor se poate face utilizand mai multe metode, astfel:

1. Comanda telefonica

Pentru plasarea unei comenzi ne poti contacta telefonic la numarul 0751 284 716. Dupa ce primesti confirmarea comenzii pe e-mail, te rugam sa verifici cu atentie toate informatiile si sa ne aduci la cunostinta eventualele erori survenite.

2. Comanda prin e-mail

Comenzile prin e-mail sunt preluate si procesate de echipa O, brad frumos!, iar in cel mai scurt timp posibil vei primi confirmarea de comanda. Pentru a onora cererea primita avem nevoie de datele tale de contact (nume, prenume, telefon, email), adresa de livrare, numele, optiunile si cantitatile produselor. Comenzile prin e-mail se fac catre adresa contact@obradfrumos.ro .

3. Comanda online

Pentru a comanda online, poti urmari etapele explicate mai jos:

a) Alege produsul dorit

Pentru vizualizarea produselor acceseaza butonul Magazin din meniul principal.

b) Adauga produsul in cos

Verifica informatia prezentata in descrierea fiecarui produs in parte, precum si imaginile aferente produsului. Daca exista posibilitatea, selecteaza optiunea de produs dorita, iar mai apoi acceseaza butonul Adauga in Cos. Odata adaugat, poti continua cumparaturile sau poti sa vizualizezi cosul de cumparaturi sau poti finaliza comanda accesand butonul din dreapta-sus care afiseaza numarul si pretul produselor adaugate in cos.

c) Finalizarea comenzii

Finalizarea comenzii se face in orice moment accesand butonul Plaseaza Comanda. Dupa accesarea butonului vei fi redirectionat catre pagina unde va trebui sa completezi detaliile de livrare si datele de facturare. In partea dreapta este afisata comanda care contine produsul/produsele dorite, modalitatea de transport si modalitatea de plata.

Finalizarea comenzii se incheie dupa completarea datelor, acceptarea termenilor si conditiilor, selectarea modalitatii de plata si accesarea butonului „Plaseaza Comanda„.

Modalitati de plata

Iti oferim trei modalitati de plata, descrise mai jos:

a) Transfer Bancar direct

Dupa plasarea comenzii, trebuie sa efectuezi un transfer bancar in contul nostru. Ca referinta de plata, trebuie sa specifici numarul comenzii. Comanda nu va fi expediată până nu vom avea confirmarea transmiterii fondurilor în contul nostru.

b) Numerar la livrare (Ramburs)

Vei plati doar atunci cand produsele comandate iti vor ajunge acasa.

c) Card de credit/debit

Aceasta modalitate iti ofera posibilitatea de a plati direct cu cardul tau. Folosim un mediu protejat si securizat (HTTPS – transfer de date securizat lacat-securizat), cu ajutorul procesatorului de plati de la MobilPay.

Procesarea comenzii si livrarea

Din momentul confirmarii platii, livrarea comenzii se va efectua in termen de maxim 7 zile calendaristice in functie de volumul solicitat. S.C. FLORI ARTIFICIALE S.R.L. isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de S.C. FLORI ARTIFICIALE  S.R.L. care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.