TERMENI SI CONDITII

Utilizarea acestui site, vizitarea sau comandarea produselor de pe obradfrumos.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor.

DREPTURI DE AUTOR (Copyright)

Continutul acestui site – elemente de grafica web, imagini, texte, simboluri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea S.C. EUROARTDECO S.R.L.  si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE SI A INFORMATIILOR

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de S.C. EUROARTDECO S.R.L. numai in scop de marketing si promovare. Informatiile oferite in formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, in niciun caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti sau utilizate pentru baze de date. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

 

PLATA PRODUSELOR

Produsele obradfrumos.ro se pot achizitiona pe baza comenzii ferme din partea clientului si in urma acceptarii la plata a facturii fiscale. Prin lansarea comenzii ferme şi plata facturii fiscale, clientul este de acord cu condiţiile comerciale prezentate mai jos. Modalitatile de plata pot fi: Plata online cu cardul, folosind un mediu securizat cu ajutorul procesatorului de plati de la MobilPay, plata prin numerar la livrare (ramburs) sau plata prin transfer bancar (ordin de plata). Plata prin ordin de plata se va realiza in contul  RO14BRDE250SV83727962500 deschis la banca BRD GROUPE SOCIETE GENERAL, iar dovada platii trebuie trimisa catre S.C. EUROARTDECO S.R.L.  la adresa de e-mail contact@obradfrumos.ro. Livrarea va fi efectuată numai dupa primirea confirmarii platii.

 

PROCESAREA COMENZII SI LIVRARE

Din momentul confirmarii platii livrarea comenzii se va efectua in termen de maxim 7 zile calendaristice in functie de volumul solicitat.

S.C. EUROARTDECOE S.R.L. isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de S.C. EUROARTDECO S.R.L.  care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi plătite de S.C. EUROARTDECO S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de S.C. EUROARTDECO S.R.L.  de la acest client.

 

RETURNAREA PRODUSELOR

Conform legislatiei in vigoare, produsele pot fi returnate, nefolosite, in ambalajul original, in aceleasi conditii tehnice si de functionare. Costul returnarii este achitat de client, iar furnizorul va returna contravaloarea produselor in proportie de 100%, fie prin cash fie prin transfer bancar in maxim 10 zile de la data returului.

 

ANULAREA COMENZII

Anularea unei comenzi se poate face numai prin notificare scrisă la adresa contact@obradfrumos.ro cu cel puţin 4 zile inainte  de data de livrare.

 

GARANTAREA PRODUSELOR

S.C. EUROARTDECO S.R.L.   poate schimba producatorul, marca şi tipul anumitor produse numai cu notificarea si acordul in prealabil a clientului. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.