Despre Noi

Împreună de Crăciun

“O, brad frumos!” s-a născut tocmai în Maramureș, unde brăduții sunt falnici și Crăciunul e de regulă plin de zăpadă. Am crescut de la an la an și ne-am mutat la Cluj Napoca. De aici, am transpus povestea noastră online și ne-am propus “să creștem” și mai frumos. Cu alte cuvinte ne-am propus să fim responsabili social și “mai verzi” decât brăduții artificiali pe care îi vindem.

Ne mândrim cu faptul că sunt bogați, plini, falnici, frumoși precum colinda însa vrem și mai mult de la ei: să fie ecologici, sustenabili și responsabili social.

Așa ne-a venit ideea campaniei: “Impreună, de Crăciun: reciclăm, dăruim și împodobim”. Vrem să încurajăm comunitatea “O, brad frumos!” să îmbrățișeze aceste valori și împreună, “să scriem” povești frumoase de Crăciun. Credem în produsele noastre și ne dorim ca amprenta pe care acestea o lasă societății să fie una pozitivă, din toate punctele de vedere. De la grija față de mediu până la reutilizarea resurselor, produsele noastre să fie cu adevărat responsabile. Doar așa vedem noi profilul unui brăduț, cu adevărat frumos. Mai mult decât atât, vrem să facem parte din povestea brăduților care au ajuns “unde trebuie”.

Când în jurul brăduților s-a strâns o familie care se bucura de emoția sărbătorilor de iarnă, ne consideram norocoși să facem parte din acest domeniu, iar dacă familia nu a avut posibilitatea
aceasta până acum și am contribuit la o poveste frumoasă, ne vom simți de-a dreptul privilegiați.

Cum ne-am propus sa facem acest lucru?

 1. Atunci când  achiziționezi un brăduț nou de pe www.obradfrumos.ro vei avea opțiunea la final să îl reciclezi pe cel vechi dacă e cazul, sau să îl donezi dacă se poate refolosi.
 2. Brăduții “buni de reciclat” vor fi duși într-un punct de colectare specializat. Costurile logistice vor fi acoperite de noi.
 3. Brăduții “buni de dăruit” care încă pot fi utilizați, vor fi donați către ONG-uri care se ocupă de copii proveniți din familii defavorizate sau care se află în pragul abandonului.

Dincolo de grija fata de mediu și dorința de a “da mai departe” ne-am propus, încă de la început să contribuim la poveștile frumoase de Crăciun oferind cele mai deosebite modele de brazi artificiali la un preț accesibil.

Ne găsiți și anul acesta în Cluj Napoca la Vivo Shopping Center, în rețeaua magazinelor Auchan din toată România iar online suntem prezenți prin  www.obradfrumos.ro

Care ar fi avantajele unui brad artificial cumpărat de la noi?

 • În primul rând, vei salva un brad natural de la tăiere;
 • Vei avea un brad deosebit pe care îl vei putea folosi ani la rând;
 • Vei face economie la cheltuielile anuale alocate Crăciunului;
 • Nu vei avea ace de brad în casă,brazii noștri nu se scutură;
 • Nu te mai gândești dacă se potrivește suportul cu bradul pe care îl cumperi, suportul este inclus;
 • Poți să faci o faptă bună reciclând sau donând brăduțul vechi.

Ce poți rata dacă nu-ți cumperi un brad artificial de la noi?

 • Nu te vei bucura de un brad bogat, cu multe ramuri pe care să așezi podoabele;
 • Nu vei putea așeza globurile perfect, fără să se lase ramurile;
 • Vei avea multe ace de brad de aspirat zilnic;
 • Vei cheltui bani în fiecare an pentru bradul de Crăciun;
 • Nu vei avea un brad frumos, ”cu cetina tot verde”.

Fă și tu parte din comunitatea “O,brad frumos!” și bucură-te de brăduți “mai verzi”, mai generoși, mai responsabili social și mai frumoși!